Over kleine Vos

De vleugels openslaan

Binnen kleine Vos krijgt jouw kind alle kansen om zich stap per stap te ontplooien. Iedereen leert op zijn eigen tempo en met een portie geluk de vleugels openslaan.

Ook jullie als ouder vergeten we niet. Jouw kind krijgt binnen onze Ieperse scholen alle maximale kansen om zich te ontpoppen tot een unieke vlinder.

We bieden alle collega’s tools aan om hun verdere onderwijstoekomst uit te bouwen. Volgens eigen interesse, noodzaak en individuele mogelijkheden werkt iedereen mee aan ons pedagogisch project. Via verbinding op administratief, pedagogisch en didactisch vlak zetten we in op maximale ontplooiing van onze mensen.

kleine Vos

kleine

De eerste ‘kleine’ stappen in onze scholengemeenschap zijn bepalend voor peuters, kleuters, leerlingen, ouders en startende collega’s.

We zorgen voor een warm onthaal. We bieden een veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

Door ruimte te geven voor bewondering voor het kleine en het mooie worden kinderen en volwassenen geraakt en geboeid. Hierdoor gaan we met goesting naar school.

De lach van een kind is de lach van ons allemaal.

Kleine

Vos

De vos is een scherpziend groepsdier. Op een pientere manier draagt hij zorg voor zichzelf, de groep en zijn omgeving.

Onze vos heeft zin in leren en zin in leven met al zijn uitdagingen. Hij grijpt de kans zijn uniek talent te gebruiken en te verfijnen om zo zijn sporen na te laten.

De sterkte van onze groep is de samenwerking over de scholen heen. Dit zorgt voor een actueel en kritisch beleid. Wij kiezen hierbij bewust voor gemeenschappelijke investeringen in professionalisering, zorg, personeelsbeleid en regelgeving.

Als groep versterken we onze expertise. We bieden de leerlingen en het team een professionele leeromgeving aan. Vanuit deze overtuiging geloven we sterk in het samen leren van elkaar.

Intro homepage

katholieke vrije basisscholen ieper

Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we kansen om anderen en de Ander te ontmoeten. We zetten in op openheid, eerlijkheid en wederzijdse waardering. Wie het moeilijk heeft, geven we kracht om geluk te blijven vinden. Door een positieve ingesteldheid omringen we iedereen en geloven we in elkaar.

We doen dit door elkaar te ontmoeten, te steunen en te ondersteunen. Zo hechten we waarde aan de kleine dingen in de wereld. Onze scholen zijn in het stads- en dorpsleven geïntegreerd. kleine Vos geniet van de boeiende omgeving van Ieper.

Handen

kleine Vos

De kleine vos is een vlindersoort. Deze kleurrijke vlinder kiest een opvallende vlucht. Hij ondergaat een metamorfose.

Als scholengemeenschap dragen we trots de naam kleine Vos.

kleine Vos,

waar iedereen talenten mag ontdekken en ontplooien;
waar iedereen kansen krijgt om op eigen tempo open te bloeien;
waar iedereen omringd wordt door een zorgzaam en dynamisch team.

Kortom, waar iedereen zich ontpopt tot een unieke vlinder.

Vlinder
Visual
Interesse in één van onze scholen ?
Interesse in één van onze scholen ?

Interesse in één van onze scholen ?

We wensen je kind een boeiende schooltijd toe!

Interesse?